Saturday, December 18, 2010

Kook kohupiimaga

See kook sündis jällegi sellepärast et kohupiim oli vaja kähku ära teha, kuupäev hakkas lähenema. Vilma tordi pulbri jahu segasin kokku, lisasin rosinaid ja shokolaadi tükke. Ja kõige peale maasika kohupiima ja kaneeli. ÜKS NIPP ka teile mille olin ise ka kunagi avastanud aga nüüd mingis saates näitas ka seda. Enne kui panete küpsetuspaberi plaadile või vormi, tehke see märjaks ja kortsutage kokku, väänake vesi välja ja siis läheb plaadile nagu valatult;) 200kraadi oli aga kaua ahjus oli, ei oska öelda, kuna tavaliselt vaatan välimuse järgi või noaga katsudes. Välimusele ei ole seekord rõhku pannud kahjuks, lihtsalt kiiruga tehud, et mees tööl tulles, saaks värske kuuma ahjust võetud koogi:D

No comments:

Post a Comment