Wednesday, December 15, 2010

Kartulipuder grillvorstiga

Kogu toitude eesmärk on lihtsalt see et oleks odav, võimalikult lihtne ja toiduained oleksid kättesaadavad. Rohkem olen ka maatoitude sõber, niiet kartul ja liha on mu lemmikud:) 
Mis siis ikka. Panin kartulid keema. Samal ajal sulatasin pannil või ja lisasin ka õli(ei teagi miks). Kui või oli sulanud, panin 2 kahvlitäit jahu ja segasin ning lasin pruunistuda. Siis valasin piima peale ja lasin mõne minuti mulksuda. Loomulikult on tähtis ka samal ajal segamine. Viimasena siis maitsestasin soola, pipra, tilli ja küüslauguga. Kui kartul ära kees, tampisin need pudruks ja lisasin sooja piima, siis segasin ja tampisin veel. Nüüd kui puder parajalt kohev ja pudrune(paremini ei osanud väljendada), lisasin häästi palju võid, kuna meile maitseb nii:) Ja muidugi soola ja tilli. Viimasena panin siis grillvorstid ahju, tegin sälgud sisse ja juustu peale. Kogemata jäin plaani pidama msnis ja juust läks liiga krõbedaks:) Ning mis toit see ilma piimata siis on, ikka seda ka. Ja valmis:)
Mainimist vajab kindlasti ka see et mul ei ole mingi pro kaamera(tavaline telefon) ja eneseväljendus võib tunda anda tekstis aga eks saate hakkama lugemisega. Kui otseselt teen midagi retsepti järgi, siis kirjutan ka täpsed kogused. Seniks aga kõik ja loodan et suudan iga päev postitada oma päeva menüü(kuigi vahepeal olen üldse Eestis ja siis pole see kindlasti võimalik...)

No comments:

Post a Comment